.

.

24.01.2012

Cuvinte de aur...


Actorul si omul Ioan Cristinel Ginju vazut prin ochii colegilor:


Tanarul actor Ioan Cristinel Ginju se caracterizeaza prin multa corectitudine si buna cuviinta in relatiile cu oamenii si partenerii sai de echipa, profund responsabil fata de obligatiile si indatoririle profesionale, doritor a cunoaste lucruri noi si interesante in procesul artei scenice.
Temperament viu, om cu mult simt al umorului, tanarul actor Ioan Cristinel Ginju are mari disponibilitati pentru spectacolele de comedie, mult apreciate si cautate de copii si adolescenti. (prof. univ. Natalia Danaila)



A da referinte despre un om e un lucru foarte responsabil si te pune in mare deruta. In cazul lui Ioan Cristinel Ginju, fostul meu student, acum actor, ma simt usurat, impacat cu constiinta mea, afirmand responsabil ca e un actor talentat, foarte pasionat de profesie, de teatru, cu un bogat bagaj profesional care poate fi fructificat, iubind Iasul si Teatrul, unde s-a format si unde doreste sa se desavarseasca.” (actor Petru Ciubotaru)



Talentatul meu coleg si prieten, actorul Ioan Ginju, dovedeste multa pasiune pentru teatru, este un om harnic, riguros, de o modestie sincera si autentica, mândru că profesează o artă care n-o poate face oricine.” (actor Dionisie Vitcu)

Multumesc pentru cuvintele frumoase...